اگر مالک سردخانه ای هستید یا مدیریت سردخانه را به عهده دارید شدیدا با این موضوع موافق هستید که تیم پرسنل می توانند به مانند شمشیر دو لبه برای سردخانه ها عمل کنند.

طوریکه یا سردخانه ای را با کمترین مشکلی و با سختگیرانه ترین مدیریت و نظارت کنترل خواهند کرد یا در بدترین حالت با دستبرد یا تبانی و دست به یکی با مشتریان اعتبار سردخانه ای را کاملا در بازار خدشه دار خواهند کرد.

این مسئله را سردخانه هایی بهتر درک خواهند کرد که حداقل یکبار تجربه خیانت های پرسنل را شاهد بوده اند.

اما چرا سردخانه ها با وجود اینکه با رضایت خودشان تیم پرسنل را استخدام می کنند اما در مورد فعالیت شان هنوز شک و تردید دارند؟

جواب خیلی ساده است: از خون هم نیستند!!!

بدون شک جواب مسخره ای است اما عین واقعیت هست و نمی توان این همه سرمایه را به تنهایی اداره کرد و شب با خیال راحت خوابید.

طوری که طبق تحقیقات میدانی شرکت نشان ثابت شده گاها مالک سردخانه هایی هم بوده اند که شبانه و بدون اینکه لحظه ای بخوابند با دوربین مداربسته نظاره­گر وضعیت سردخانه و پرسنل آن بوده اند!

به نظرتان این روش سختگیرانه و دقیقی برای مدیریت سردخانه خواهد بود؟

البته در نگاه اول باید به آنها حق داد و از این کار دفاع کرد چراکه باید امانتدار واقعی برای مشتریانشان باشند.

اما صادقانه باید بگویم این احمقانه ترین کار برای محافظت از دارایی است و در بلندمدت هر کسی را از پا در خواهد آورد.

هرچند هر مالک سردخانه ای این را به خوبی می داند که نمی تواند سردخانه را به قابل اعتمادترین فرد یا به اصطلاح دست راست خود هم بسپارد.

چراکه به طور عمد یا غیرعمد احتمال اشتباه وجود دارد و خیالت هیچ وقت راحت نخواهد بود.

برای همین به اجبار باید سختگیرانه ترین کنترل یا شیوه استخدامی را در نظر بگیرد و از اتفاقات بد جلوگیری کند.

برای لحظه ای تصور کن …

پرسنلی برای تو کار می کنند که می دانی مخفیانه بار مشتری را حریصانه کم می کنند و می دزدند.

بعد خیلی دوستانه با تو رودرو می­شوند و حرف می­زنند و می­خندند انگار که اتفاقی نیوفتاده است.

برای همین نمی توان مسئولیت سردخانه ای را صرفا به آدم ها سپارد.

 

اما چه راه حلی برای این معضل وجود دارد طوریکه برای همیشه همه چیز را تحت کنترل خود سردخانه ها باشد بدون اینکه در سردخانه حضور فیزیکی داشته باشند؟

سیستم اتوماسیون سردخانه رایا برای این معضل خلاقانه ترین و سخت ترین روش را پیاده کرده و طوری طراحی شده که هر قسمتی از سردخانه را موظف می کند تا مسئولیت مختص به خود را انجام دهد و از دخالت در سایر بخش ها خودداری کند.

این سیستم جلوی اشتباهات انجام شده از سوی پرسنل را می گیرد و خطاها را در لحظه شناسایی می کند طوریکه اگر هنگام خروج اشتباهی اتفاق بیافتد اجازه خروج بار مشتری را نمی دهد.

در این حالت در سریع ترین زمان بارهای مشکوک به مدیریت هشدار داده می شوند و همه چیز تحت کنترل سیستم خواهد بود.