اگر تا به حال اشتباه محاسباتی یا حساب و کتاب اشتباه را تجربه نکرده اید یا از نظرتان ساده ترین و پیش پا افتاده ترین مسئله به حساب می آید باید گفت مخاطب این محتوا شما نیستید دوست عزیز!

یا اگر احساس می کنید مشکل بزرگی به حساب نمی آید و از نظرتان طبیعی است پس چند دقیقه زمان بگذارید و متن را با دقت مطالعه کنید تا از پشن پرده ها و حقایق پنها سردخانه ها آگاه شوید.

قطعا می دانید که سردخانه ها یکی از حساس ترین مجموعه هایی هستند که نیاز به مدیریت و کنترل سخت دارند. طوریکه وظیفه و مسئله اصلی برای مالکان آن امانتدار بودن برای دارایی های مشتریان است.

اما اگر این مسئله به خطر بیافتد و سردخانه ها نتوانند امانتدار درستی برای دارایی های مشتریان باشند چه اتفاق بدی خواهد افتاد؟

یکی از مسائلی که در سردخانه ها قابل پیشگیری نیست و در هر حالتی اتفاق خواهد افتاد اشتباهاتی است که تیم پرسنل در زمان حساب و کتاب و به ویژه در روزهای پرترافیک سب بروز آن می شود.

طوریکه این مشکل از رگ­گردن به مالک سردخانه­ها نزدیکتر است و شدیدا شک و تردیدهای آنها را نسبت به فعالیت تیم پرسنل بالا می برد.

مسئله ای که شاید تبدیل به عادی ترین مسئله برای سردخانه ها شده باشد و آن را به عنوان مشکل در نظر نمی گیرند!!!

 

حالا تصور کنید تیم پرسنل در شلوغ ترین و پرترافیک­ترین روز سال، بار مشتری را روی کاغذ ثبت می­ کند.

از هر طرف راننده ها هجوم می آورند و عجله دارند و تیم پرسنل را تحت فشار می گذارند.

تیم پرسنل در اثر این همه فشار و خستگی زیاد دچار خطا می شود و کنترل کمتری بر عملیات و مشتریان خواهد داشت.

در این حالت، تخمینی و احساسی اطلاعات را ثبت می کنند و احتمال دارد اعدام و ارقام را اشتباهی یادداشت کند.

حالا اگر یک سردخانه با یک پرسنل یا مسئول اصلی بخواهد بر عملیات نظارت داشته باشند و تنهایی بار مشتری را ثبت کند و تحت فشار مشتریان زیادی قرار بگیرد قطعا بیشتر از هر سردخانه دیگری دچار مشکل خواهد شد.

پرسنل باید با ترس و استرس بیشتری بر تمام فضا نظارت داشته باشد طوریکه هم باید پالت ها را دقیق ثبت کند، هم با مسئول لیفتراک هماهنگ باشد و بر مشتریان و راننده های داخل محوطه کنترل داشته باشد تا مشکلی برای سردخانه ایجاد نکنند.

البته شاید با خودتان فکر کنید این خطاها به قدری کوچک هستند که برای سردخانه مشکل ساز نباشند!

اما بدترین اتفاق این است که به راحتی می تواند اعتبار و اعتماد یک سردخانه را زیر سوال ببرد.

و مشتریان را از اعتماد دوباره به این مجموعه سخت تر و سخت تر بکند.

و چه چیزی سخت و دردآورتر از اینکه اعتبار یک سردخانه خدشه دار شود و مشتریان شروع به تبلیغات منفی بکنند.

 قطعا سهم بازار بیشتری را از دست خواهد داد و مشتری برای نگهداری محصولاتش اولویت های بیشتری برای انتخاب سردخانه ها دارد.

برای همین بیش از بیش یک سردخانه به یک سیستم کنترل نیاز خواهد دشت تا بتواند با خیال راحت تری عملیات را ثبت کند و سرعت عمل تیم پرسنل افزایش پیدا بکند.

سیستمی که بتواند دقت تیم پرسنل را بالا ببرد و اشتباهات را برای همیشه حذف کند و دیگر نه کاغذی در کار باشد و نه مشتری برای نگهداری محصولاتش نگرانی و دغدغه دائمی داشته باشد.

سیستم اتوماسیون رایا یکی از ساده ترین و قدرتمندترین نرم افزارهایی است که سردخانه ها را از اشتباهات نجات خواهد داد.

کافیست اعتماد کنید و سردخانه تان را به این سیستم بسپارید.